Digitaalinen Epassi – kattava henkilöstöetu työntekijöille ja työnantajille

henkilöstöetupalvelu

Epassi on suomalainen henkilöstöetupalvelu, joka tarjoaa työntekijöille ja työnantajille monipuolisia etuja, kuten lounas-, työmatka-, hyvinvointi- ja kulttuurietuja. Epassi on helppokäyttöinen ja moderni palvelu, joka on käytössä jo yli 100 000 työntekijällä yli 5000 yrityksessä.

Mikä Epassi on?

Epassi on digitaalinen palvelu, joka mahdollistaa työntekijöille etujen käytön helposti ja vaivattomasti. Epassi-sovellus on saatavilla iOS- ja Android-laitteille. Sovelluksen avulla työntekijät voivat seurata etujensa saldoa, maksaa ostoksensa ja hakea hyvitykset.

Epassi tarjoaa työntekijöille seuraavia etuja:

 • Lounasetu
 • Työmatkaetu
 • Hyvinvointietu
 • Kulttuurietu

Lounasetu

Epassi-lounasetu on verovapaa etu, jonka arvo on enintään 60 euroa päivässä. Lounasedulla voi maksaa lounaan ravintolassa, kahvilassa tai ruokakaupassa. Epassi tunnistaa sopimusruokailun, joten työntekijän ei tarvitse enää huolehtia lounaslistauksista tai laskutuksista.

Työmatkaetu

Epassi-työmatkaetu on verovapaa etu, jonka arvo on enintään 400 euroa kuukaudessa. Työmatkaedulla voi maksaa henkilökohtaisen matkakortin tai kausilippujen maksun. Epassi käy matkakorttien ja kausilippujen maksuvälineenä yli 1 000 lipunmyyntipisteessä, kuten R-kioskeilla, Stockmannilla ja HSL:n mobiilisovelluksessa.

Hyvinvointietu

Epassi-hyvinvointietu on verovapaa etu, jonka arvo on enintään 500 euroa vuodessa. Hyvinvointiedulla voi maksaa esimerkiksi kuntosalijäsenyyksiä, hierontaa, lääkkeitä ja muita hyvinvointiin liittyviä palveluita.

Kulttuurietu

Epassi-kulttuurietu on verovapaa etu, jonka arvo on enintään 400 euroa vuodessa. Kulttuuriedulla voi maksaa esimerkiksi teatteri- ja konserttilippuja, kirjastoja, museoita ja muita kulttuuripalveluita.

Miksi Epassi on suosittu?

Epassi on suosittu henkilöstöetupalvelu useista syistä. Epassi on:

 • Helppokäyttöinen
 • Moderni
 • Verovapaa
 • Laaja valikoima etuja

Epassi on helppokäyttöinen, sillä se toimii sovelluksen kautta. Sovelluksen avulla työntekijät voivat seurata etujensa saldoa, maksaa ostoksensa ja hakea hyvitykset. Epassi on myös moderni palvelu, joka uudistuu jatkuvasti.

Epassi on verovapaa etu, mikä tarkoittaa, että työnantaja voi maksaa sen työntekijöille ilman, että siitä tarvitsee maksaa veroja. Epassi tarjoaa myös laajan valikoiman etuja, joista työntekijät voivat valita itselleen sopivat.

Epassi työnantajalle

Epassi on hyödyllinen työkalu työnantajille, sillä se:

 • Parantaa työntekijöiden hyvinvointia
 • Lisää työntekijöiden motivaatiota
 • Vähentää työnantajan kustannuksia

Epassi parantaa työntekijöiden hyvinvointia, sillä se tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden käyttää etujaan omien tarpeidensa mukaan. Epassi lisää myös työntekijöiden motivaatiota, sillä se tekee työnteosta mielekkäämpää. Epassi voi myös vähentää työnantajan kustannuksia, sillä työnantaja voi maksaa etuja verovapaasti.

Johtopäätös

Epassi on monipuolinen henkilöstöetupalvelu, joka tarjoaa työntekijöille ja työnantajille monia etuja. Epassi on helppokäyttöinen, moderni ja verovapaa. Epassi onkin suosittu henkilöstöetupalvelu, jota käyttää jo yli 100 000 työntekijää yli 5000 yrityksessä.

One thought on “Digitaalinen Epassi – kattava henkilöstöetu työntekijöille ja työnantajille

Leave a Reply

Back To Top