Suomalaiset suoratoistopalvelut – Yle Areena, MTV Katsomo, Elisa Viihde

suoratoistopalvelua

Suomalaisten suoratoistopalveluiden tarjonta on kasvanut viime vuosina merkittävästi. Vuonna 2023 Suomessa oli tarjolla yli 20 erilaista suoratoistopalvelua, joista suurin osa on kotimaisia.

Suomalaisten suoratoistopalveluiden suosio

Suomalaiset suoratoistopalvelut ovat suosittuja. Vuonna 2023 Yle Areena oli Suomen suosituin suoratoistopalvelu, jolla oli noin 3,5 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää. MTV Katsomo oli toiseksi suosituin palvelu, jolla oli noin 1,5 miljoonaa käyttäjää. Elisa Viihde oli kolmanneksi suosituin palvelu, jolla oli noin 1,2 miljoonaa käyttäjää.

Suomalaisten suoratoistopalveluiden sisältö

Suomalaiset suoratoistopalvelut tarjoavat laajan valikoiman sisältöä, johon kuuluu elokuvia, sarjoja, dokumentteja, lastenohjelmia ja urheilua. Yle Areenan sisältö on pääosin kotimainen, mutta palvelusta löytyy myös jonkin verran ulkomaista sisältöä. MTV Katsomon ja Elisa Viihteen sisältö on pääosin ulkomaista, mutta palveluista löytyy myös jonkin verran kotimaista sisältöä.

Suomalaiset suoratoistopalvelut verrattuna ulkomaisiin

Suomalaiset suoratoistopalvelut ovat yleensä edullisempia kuin ulkomaiset suoratoistopalvelut. Yle Areena on ilmainen, MTV Katsomon ja Elisa Viihteen kuukausimaksut ovat noin 10 euroa. Ulkomaisten suoratoistopalveluiden kuukausimaksut ovat yleensä noin 15 euroa.

Suomalaiset suoratoistopalvelut tulevaisuudessa

Suomalaisten suoratoistopalveluiden tarjonta tulee todennäköisesti kasvamaan tulevaisuudessa. Uusia palveluita tulee markkinoille, ja olemassa olevat palvelut laajentavat tarjontaansa.

Suomalaiset suoratoistopalvelut

Ulkomaiset suoratoistopalvelut

Vertailu suomalaisten ja ulkomaisten suoratoistopalveluiden välillä

OminaisuusSuomalaiset suoratoistopalvelutUlkomaiset suoratoistopalvelut
HintaEdullisemmatKalliimmat
SisältöKotimaista ja ulkomaistaUlkomaista
ValikoimaLaajempi ulkomaista sisältöäLaajempi kotimaista ja ulkomaista sisältöä
InnovaatiotVähemmänEnemmän

One thought on “Suomalaiset suoratoistopalvelut – Yle Areena, MTV Katsomo, Elisa Viihde

Leave a Reply

Back To Top