Resurs Bank: Pohjoismainen maksu- ja rahoitusratkaisujen tarjoaja

Resurs Bank

Resurs Bank on Pohjoismaissa toimiva pankki, joka tarjoaa laajan valikoiman maksu- ja rahoitusratkaisuja sekä kuluttajille että yrityksille. Yli 45 vuoden kokemuksellaan Resurs Bank on vakiinnuttanut asemansa luotettavana kumppanina, joka auttaa asiakkaitaan arjen raha-asioiden hallinnassa ja kasvun rahoittamisessa.

Laaja valikoima palveluita

Resurs Bankin palveluvalikoima kattaa seuraavat:

  • Kulutusluotot: Resurs Bank tarjoaa joustavia ja kilpailukykyisiä kulutusluottoja erilaisiin tarpeisiin. Voit hakea lainaa jopa 60 000 euroon ja maksaa sen takaisin 3-15 vuoden kuluessa.
  • Luottokortit: Resurs Bankilla on kaksi luottokorttia: Mastercard Gold ja Mastercard Classic. Molemmat kortit tarjoavat monia etuja, kuten matkavakuutuksen, ostoturvan ja käteisen nostot.
  • Osamaksu: Resurs Bankin osamaksulla voit jakaa ostokset jopa 60 kuukauden eriksi. Tämä on kätevä tapa rahoittaa esimerkiksi kodinkoneita, huonekaluja tai elektroniikkalaitteita.
  • Yritysrahoitus: Resurs Bank tarjoaa yrityksille monipuolisia rahoitusratkaisuja, kuten factoringia, yritysluottoja ja leasing-sopimuksia.

Helppokäyttöiset palvelut

Resurs Bankin palvelut ovat helppokäyttöisiä ja helposti lähestyttäviä. Voit hakea lainaa tai luottokorttia verkossa, puhelimitse tai Resurs Bankin konttorissa. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin ja vastaa kysymyksiisi nopeasti ja asiantuntevasti.

Turvallinen ja vastuullinen toimija

Resurs Bank on Finanssivalvonnan valvoma pankki, joka toimii vastuullisesti ja noudattaa alan parhaita käytäntöjä. Pankki on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen turvallisia ja luotettavia palveluita.

Miksi valita Resurs Bank?

Resurs Bankilla on useita etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon muille pankeille:

  • Laaja valikoima palveluita
  • Kilpailukykyiset hinnat
  • Helppokäyttöiset palvelut
  • Asiantunteva asiakaspalvelu
  • Turvallinen ja vastuullinen toimija

Jos etsit luotettavaa ja monipuolista kumppania raha-asioiden hoitoon, Resurs Bank on erinomainen vaihtoehto. Lisätietoja Resurs Bankin palveluista löydät verkkosivuilta: https://www.resursbank.fi/

Resurs Bank: Arjen raha-asioiden tasapainottaja

Resurs Bank on enemmän kuin pelkkä pankki. Se on kumppani, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja hallitsemaan talouttasi paremmin.

Kuva: Resurs Bank

Lue myös: OnePlus 12 (diginyt.fi)

Leave a Reply

Back To Top