Parhaat Mobiilimaksusovellukset Suomessa 2024

Mobiilimaksaminen

Mobiilimaksaminen on yleistynyt Suomessa viime vuosina räjähdysmäisesti. Yhä useammat ihmiset ovat hylkäämässä perinteiset lompakot ja kortit ja siirtymässä kätevämpään ja nopeampaan mobiilimaksamiseen. Mutta mikä mobiilimaksusovellus on paras juuri sinulle?

Mikä on mobiilimaksusovellus?

Mobiilimaksusovellus on älypuhelimeen ladattava sovellus, jonka avulla voit maksaa ostoksia kaupoissa, verkkokaupoissa ja mobiilisovelluksissa. Mobiilimaksusovellukset perustuvat yleensä NFC-teknologiaan, jonka avulla voit maksaa ostoksia pitämällä puhelinta lähimaksupäätteellä.

Mobiilimaksusovellusten tyypit

Mobiilimaksusovelluksia on kahdenlaisia:

  • Lähimaksusovellukset: Nämä sovellukset mahdollistavat ostosten maksamisen lähimaksupäätteellä. Lähimaksusovelluksia ovat esimerkiksi MobilePay, Pivo ja Siirto.
  • Mobiililompakot: Nämä sovellukset toimivat digitaalisena lompakkona, johon voit tallentaa maksukorttisi, pankkikorttisi ja kanta-asiakaskorttisi. Mobiililompakkoja ovat esimerkiksi Apple Pay, Google Pay ja Samsung Pay.

Suomen suosituimmat mobiilimaksusovellukset

Suomessa on useita suosittuja mobiilimaksusovelluksia. Tässä esittelemme joitakin niistä:

MobilePay

MobilePay on yksi Suomen suosituimmista mobiilimaksusovelluksista. Se on helppokäyttöinen ja kattava sovellus, jonka avulla voit maksaa ostoksia kaupoissa, verkkokaupoissa ja mobiilisovelluksissa. MobilePayn avulla voit myös lähettää ja vastaanottaa rahaa ystävien ja perheenjäsenten kanssa.

Pivo

Pivo on toinen suosittu mobiilimaksusovellus. Se on erityisesti nuorten aikuisten suosiossa. Pivo tarjoaa MobilePayn kaltaisia ominaisuuksia, mutta sen lisäksi se sisältää myös sosiaalisia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden jakaa laskuja ystävien kanssa.

Siirto

Siirto on pankkien yhteinen mobiilimaksusovellus. Se on suunniteltu erityisesti rahansiirtoihin. Siirron avulla voit lähettää ja vastaanottaa rahaa reaaliajassa ilman pankkitunnuksia.

Apple Pay

Apple Pay on Applen mobiililompakko. Se on saatavilla iPhonelle ja Apple Watchille. Apple Payn avulla voit maksaa ostoksia kaupoissa, verkkokaupoissa ja mobiilisovelluksissa.

Google Pay

Google Pay on Googlen mobiililompakko. Se on saatavilla Android-puhelimille ja -tableteille. Google Payn avulla voit maksaa ostoksia kaupoissa, verkkokaupoissa ja mobiilisovelluksissa.

Samsung Pay

Samsung Pay on Samsungin mobiililompakko. Se on saatavilla Samsungin Galaxy-puhelimille. Samsung Payn avulla voit maksaa ostoksia kaupoissa, verkkokaupoissa ja mobiilisovelluksissa.

Leave a Reply

Back To Top