Rahat realiajassa tilille: Nopeampaa ja turvallisempaa maksamista

rahat realiajassa tilille

Tänä päivänä on mahdollista siirtää rahat realiajassa tilille, eli muutamassa sekunnissa. Tämä on mahdollista SEPA-pikasiirtojen ansiosta, jotka ovat käytössä kaikissa EU-maissa. Suomessa Pikasiirto-palvelu mahdollistaa reaaliaikaisen rahansiirron kaikkien suomalaisten pankkien välillä.

Miksi reaaliaikaiset rahansiirrot ovat hyödyllisiä?

Reaaliaikaisilla rahansiirroilla on useita etuja verrattuna perinteisiin tilisiirtoihin, jotka näkyvät vastaanottajalla yleensä vasta seuraavana pankkipäivänä.

  • Nopeus: Reaaliaikaiset rahansiirrot ovat nopeampia kuin perinteiset tilisiirrot. Rahat näkyvät vastaanottajalla muutamassa sekunnissa. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun haluat maksaa jotain verkossa tai ostaa jotain Tori.fi-palvelusta.
  • Turvallisuus: Reaaliaikaiset rahansiirrot ovat yhtä turvallisia kuin perinteiset tilisiirrot. Rahat siirtyvät aina pankkitunnuksien avulla, joten ne ovat turvassa ulkopuolisilta.
  • Käytettävyys: Reaaliaikaiset rahansiirrot ovat helppokäyttöisiä. Ne voi tehdä verkkopankissa, mobiilipankissa tai tekstiviestillä.

Miten reaaliaikaiset rahansiirrot toimivat?

Reaaliaikaiset rahansiirrot perustuvat pankkien välisiin suoraviestintäjärjestelmiin. Nämä järjestelmät mahdollistavat rahasiirtojen välittämisen reaaliajassa.

Pikasiirtopalvelulla siirrät nopeasti rahaa

Pikasiirto on Suomen suosituin reaaliaikaisten rahansiirtojen palvelu. Se on saatavilla kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaille. Pikasiirrolla voi siirtää rahaa tililtä toiselle, maksaa verkossa tai ostaa jotain Tori.fi-palvelusta.

MobilePayLähetä rahaa kaverille heti

Uusi MobilePay on toinen suosittu reaaliaikaisten rahansiirtojen palvelu. Se toimii mobiilisovelluksen avulla. MobilePay -sovelluksella voi siirtää rahaa ystäville, maksaa verkossa tai ostaa jotain kaupoista.

Reaaliaikaiset rahansiirrot ovat nopeampi ja turvallisempi tapa maksaa kuin perinteiset tilisiirrot. Ne ovat myös helppokäyttöisiä ja saatavilla kaikkien suomalaisten pankkien asiakkaille.

Onko yrityksesi markkinointi kunnossa? Tutustu ertuen markkinointipalveluihin osoitteessa: ertuki.fi

Leave a Reply

Back To Top