50 000 euron arvoinen lahjoitus Hurstinapu ry:lle – Tokmanni ja Unilever Finland ovat tukeneet avustustyöstään tuttua yhdistystä jo vuodesta 2011 ja 520 000 arvosta

Markkinoilla epävarmuutta ilmassa – rahastoista lunastettiin huhtikuussa 104 miljoonaa euroa

Avustustyöstään tuttu Hurstinapu ry on saanut jälleen 50 000 euron arvoisen tuotelahjoituksen Tokmannilta ja elintarvike- ja päivittäistavaratuotteistaan tutulta Unilever Finlandilta.

Kerran vuodessa vuodesta 2011 järjestettyjen kampanjoiden myötä osapuolet ovat lahjoittaneet erilaisia hygieniatuotteita, elintarvikkeita ja monia muita arjessa tarvittavia tuotteita Hurstinapu ry:lle peräti 520 000 euron arvosta.

– On jälleen erittäin hienoa voida tukea Hurstien perheen johtamaa hyväntekeväisyystyötä 50 000 euron arvoisella tuotelahjoituksella. Hurstinapu ry:n toiminnanjohtaja Sini Hursti, hänen isänsä Heikki ja muut yhdistyksen toiminnassa mukana olevat tekevät äärimmäisen merkittävää työtä vähävaraisten ihmisten auttamiseksi meillä täällä Suomessa, Tokmannin toimitusjohtaja Mika Rautiainen kertoo.

– Suuri kiitos kaikkien näiden vuosien aikana kerrytetyistä lahjoituspoteista kuuluu ennen kaikkea asiakkaillemme, jotka ovat osaltaan auttaneet meitä tekemään lahjoitukset mahdollisiksi. Myös henkilöstömme ansaitsee huomionosoituksen onnistuneiden hyväntekeväisyyskampanjoiden eteen tekemästään hienosta työstä, hän lisää.

– Olemme iloisia pitkään jatkuneesta yhteistyöstä Tokmannin ja Hurstinapu ry:n kanssa ja kiitollisia mahdollisuudesta olla mukana tukemassa tärkeää työtä, Unilever Finlandin toimitusjohtaja Jonas Idström kertoo.

Myös Hurstinapu ry:ssä iloitaan viimeisimmästä lahjoituksesta ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä.

– Yhteistyö Tokmannin ja Unilever Finlandin kanssa on toiminnallemme erittäin tärkeää. Lämmin kiitos saamastamme tuesta, Heikki Hursti kertoo.


Hurstinapu ry:lle tänä vuonna luovutetun 50 000 arvoisen tuotelahjoituksen taustalla on Tokmannin ja Unilever Finlandin 4.10.–7.11.2021 järjestämä kampanja, jossa jokainen asiakkaan Tokmannilta kampanja-aikana ostama Pepsodentin, Rexonan, Doven, Omon, Comfortin, Domestosin ja Knorrin tuote kasvatti lahjoituspottia.

Lähde: News Cision

LUE MYÖS:
Lyhyet pelit ovat hauskoja, helppoja pelata ja helppoja päästä. Pongin, Tetriksen, Arkanoidin, Pac-Manin ja muiden suurten hittien keksineet pelisuunnittelijat joutuivat kuitenkin tyytymään tietokoneiden rajalliseen tehoon aiemmin. Laskentateho ei ole enää pelaajien ongelma, mikä avaa ovet rikkaampaan ja kiinnostavampaan kokemukseen.

2 thoughts on “50 000 euron arvoinen lahjoitus Hurstinapu ry:lle – Tokmanni ja Unilever Finland ovat tukeneet avustustyöstään tuttua yhdistystä jo vuodesta 2011 ja 520 000 arvosta

Leave a Reply

Back To Top